All press

Jag har nu sökt in till en förberedande teater utbildning och jag håller på att få ett nervöst sammanbrott. Hur ska jag kunna klara av detta, men detta är är vad jag vill men jag har bara alla dessa tankar i huvudet och jag står och velar mellan ska jag eller ska jag inte.

All denna press kommer bara att blir starkare ju länge tid som går och jag måste komma över den om jag vill fortsätta.


Vill ut

Det är varmt idag som vanligt men jag ska inte klaga för det kan vara rätt skönt ibland.
Jag skulle vilja cykla ut på en lång runda och ha picknik, får se om det kanske blir något cyklande på Ven i sommar, det hade varit roligt.
Ska nog gå ut och sätta mig i trädgården en stund och filosofera och dricka något riktigt kalt som svalkar.


Inköp

Nu när det är varmt ute har jag varit i stort behov av vår och sommar kläder. Jag har köpt två tröjor och ska sen på jakt efter ett par byxor och skor.
Detta med shopping är inte enkelt, inte för mig iallfall. Det brukar ta år och dar innan jag har bestämt mig för vad jag ska köpa och det kan bli lite frustrerande, för både mig och dem jag handlar med.


Kvällens njutningar

Det blir lite godis och mys framför tvn ikväll. Jag är faktiskt rätt seg även om jag råkade somna redan vid sju ikväll, gick ju upp vid nio i morse.


Sover bort mycket av mitt liv

Jag brukar alltid sova långt in på dagen och när jag går upp har jag missat halva dagen och jag är trött på det, speciellt nu när det är så fint väder.
Man kan säga att jag sover bort mycket av mitt liv. Jag har bestämt att även om jag är jätte trött på morgonen ska jag dra mig upp och sen på kvällen lägga mig tidigt, så jag kommer in i en normal dagsrytm.

Jag tror faktiskt att jag inte kommer att klara av att lägga mig i tid eller gå upp i tid men jag måste.


Ett hav av tuggummin

När pappa kom hem idag hade han med sig ett hav av tuggummin, så nu har vi tuggummi hemma ett bra tag framöver.
Jag tror att jag kommer få riktigt ont i käkarna om jag tar flera på en dag, men det får väl man stå ut med, det ska ju vara bra för tänderna.


Freestreet

Jag har alltid hittat sist till gratis sidor där det var omöjligt att samla poäng, eftersom det redan fanns så många medlemmar. Gissa om jag blev glad när jag fann Freestreet.se. Nu kan jag i lugn och ro besöka hemsidor och värva medlemmar och samtidigt samla poäng, som jag senare kan byta in mot presentkort, hur enkelt som helst!

Gör som jag bli medlem här

Låt mig drömma igen!

Sov länge idag, inte för att det blev sent igår utan att jag ville stanna i drömmarnas land, jag hade en underbar dröm i natt som jag inte vill berätta för det är privat.

Men igår var det trevligt även om vi gick hem lite tidigt och hade efterfest hemma hos mig, det blev många glada skratt och goda drinkar från våran bartender Sofia.

Nu i helgen är det full bokat, idag kommer brossan och mormor och morfar över på middag och imorgon ska vi till dem och på söndag ska vi till Svarte på påsk middag, det är bara kul när man har saker att göra.



Munkar som jag åt fem på raken nästan

Vad ska jag ha på mig?

Ikväll är det fest, ska bli så jävla kul att komma ut lite, känns som jag inte har varit ute och festat på väldigt lång tid.
Varje gång jag ska på fest återkommer alltid samma problem, vad ska jag ha på mig?, det kvittar hur mycket kläder jag än har så känns det alltid som jag har inget att ha på mig, men denna gång hade jag tänkt några dagar i förväg och jag ska låna kläder från lillsyran.


Pyntning

Vi har börjat pynta inför påsken idag. Vi har en häxa i fönstret och plast kycklingar lite var som helst. Nu fattas bara fjädrar till riset.




Älskar Kelly

Jag har alltid varit ett stort fan av Kelly Clarkson och igår satt jag upp länge och lyssnade på hennes låtar, dem är ju så jäkla bra. Jag upptäckte då en ny låt som jag inte hade hört innan som jag gillade, så jag satt och lyssnade på den några gånger innan det var dags för att sova.

My life would suck without you

RSS 2.0