Hello sunshine

Solen har strålat nästan hela dagen och det har varit så skönt. Våren är på väg, men det hade varit kul med lite mer snö, det har ju knappt varit nån. Jag skulle gärna åka pulka en gång till innan våren kommer.

Det är så trevligt varje morgon när jag vaknar och jag har min katt liggandes nere vid mina fötter och jag märker hur mycket grus han har dragit upp i sängen och han ligger och sover i det, så jag får snällt lyfta upp honom och rysta täcktet så han kan lägga sig igen.
Han ligger och njuter medan jag får städa upp, det hade varit bra om han själv hade kunnat städa.

Nu ska jag ta en liten powernap innan maten, är jättetrött.

Regnar

Sofia och jag hade tänkt att gå ut på en av våra promenader idag men det slutar inte att regna. Vi har sagt om det slutar tills ikväll går vi ut, annars får det bli en annan dag. Så vi båda väntar nu på att det ska sluta.

Innan idag spelade jag ett spel på min mobil och jag tror att jag är fast. Jag kan inte hjälpa det och jag tycker inte ens att det är kul. Jag är nog lite knäpp.

Lite svårt

Jag har inte bloggat idag eftersom jag inte har haft något att skriva om, men imorgon kommer jag nog skriva.

Grattis Victoria och Daniel!

Grattis Kronprinsessan Victoria och Daniel som idag gick ut med att de har förlovat sig och att bröllopet kommer äga rum försommaren 2010.
Jag såg precis presskonferansen som Kronprinssan och Daniel höll på Stockholms slott och jag kunde inte sluta att le för jag tyckte att det var så roligt att det äntligen har förlovat sig. Man riktigt såg på kronprinssan hur lycklig hon var, jag tror aldrig att hon visat sig så lycklig i ett offentligt sammanhang tidigare.

Jag kommer defentivt att se bröllopet.


Från presskonferansen

Oscarsgalans bäst vs sämst klädda

Igår var Oscarsgalan i LA och som många andra var jag mest intresserad av vad filmsjärnorna hade på sig, än vem som vann.
Men jag får säga att jag blev lite besviken, jag tyckte att det var ont om snygga klänningar, men jag hittade ändå några som var riktigt snygga.

Snyggast klänningar
Taraji P. Henson, Vanessa Hudgens och Lisa Rinna

Sämsta

Amanda Seyfried, Mary Hart, Melissa Leo

Sovmask

Jag skulle behöva en sovmask för det är alldeles för ljus i mitt rum när jag släckt alla lampor.

Velvet skulle ha vunnit!

Velvet skulle ha vunnit kvällens melodifestival, är det någon som håller med. Jag menar hon var ju helt klart bäst.
Annars tyckte jag att Molly Sanden var rätt bra, men resten var bara okej.


Bild från expressen.se

Muffins och kakor

Haft en mysig dag i stan idag. Började med körskolan som det gick bra på och sedan åt jag lunch hos mormor och morfar innan vi gick ut och shoppade, egentligen hade jag inte tänkt köpa något men så hittade jag en kofta som jag hade tittat på innan men som var för dyr, så var nu på rea, så jag köpte den.

Sen inhandlade vi fika som vi tog med hos hem, det blev en massa gott.




Imorgon

Imorgons planer
Först test hos körskolan
Lunch hos mormor och morfar
Litet ärende
Fika och shopping.

Det är rätt härligt när man har mycket att göra, annars sitter jag bara hemma och glor på tv eller surfar på nätet. Så det är skönt och mysigt att sitta på ett fik när det snöar utanför, jag tror jag ska ta en hallon eller chokladmuffins och kanske en varmchoklad, det låter väl gott?.

Men nu måste jag sova, vilket nog kommer vara svårt för jag råkade somna lite vid sjutiden, men vi får se.

Sömn

Nu börjar jag bli trött, så det blir nog en tidig kväll idag.
Jag känner hur ögonen vill stänga för natten och jag tror att det blir snart.

Keep on loving you

Jag hörde denna låten på radion igår och den är så bra. Varför var musik så mycket bättre förr?


Ett par gula

Snart så ska jag gå ut med Sofia på en promenad och eftersom det är så kallt ute måste man ju ha ett underställ men mitt vanliga var i tvätten, så jag fick glatt ta ett par förstora gula, men det gör inte så mycket för man har ju byxor över.


Godkänd!

Hej i stugan!
Jag var inne i stan idag och gjorde ett test hos körskolan och jag blev godkänd, skitbra. Det var skönt det.
När jag skulle gå från körskolan så såg jag en likbil och visst är det äckligt att se en sån, man får rysningar i ryggen och så tänker man att det kanske finns någon där inne.

Nu är jag frysen så jag tänker hoppa in i en varm och skön dusch. Tänkte peela kroppen idag eller vad det heter.
Ses när jag är varm igen.

Alla hjärtans dag

Det är alla hjärtans dag idag och kärlek ska fylla våra hjärtan precis som det ska göra varje dag på året.

En runda vid havet

Nyss hemkommen från en promenad med Sofia. Vi har faktiskt blivit rätt duktiga på att ta en promenad, jag tror det är andra gången denna veckan. Det är bara att fortsätta.




Ser inte min arm lite freaky ut?

Mjukisdräkter!

Det är så kallt ute nu, så när jag kommer hem på dagarna vill jag sätta på mig mjukiskläder och slänga mig under täcket.
Jag vill ha flera olika mjukisdräkter som är snygga så det inte är pinsamt om man får besök och så står man där i en 10år gammal, urtvättad mjukisdräkt. Nej tack. Ge mig något snyggt!



Vrålsnyggt armband!

Vilket snyggt armband. Jag vågar inte köpa det eftersom armbandet finns på en nätbutik och jag har väldigt smala handleder så jag är rädd att dem inte kommer att passa. Så går man runt och helt plötsligt tappar man det och får gå och hålla det hela tiden för att det inte ska ramla av.

Bolt

Det kanske är lite töntigt men jag skulle vilja se den nya animerade filmen Bolt. Jag vet att det är en barnfilm men varför skulle inte andra kunna gå och se en rolig mysig animerad film.
Många gillade ju Shrek och den är faktiskt riktad till barn, då borde jag kunna se Bolt.


Snö!!!

Det snöar för fullt idag, men ändå tog jag mig ut på en promenad med Sofia. Blev en runda vid havet och om snön stannar ska vi dra ut och åka pulka, man blir aldrig för gammal för det.
Nu ska jag städa!





Melodifestivalen

Jag har så bråttom, jag borde inte sitta vid dator nu men jag var tvungen skriva en liten uppdatering.
Igår var det såklart melodifestivalen och jag hade bjudit över Sofia att se den med oss. Som vanligt satt vi och skrek på de som var skitdåliga men som ändå gick vidare.

Fan jag hinner inte skriva mer, skriver mer när jag kommer hem för nu är det shopping i stan och ikväll middag hos mormor och morfar.


Kvällens bästa klädsel!

Fredags kväll

Snart börjar Let´s dance och jag ska gå ner och sätta mig i soffan hos mamma och pappa, det är mysigare så.
Kvällen är laddad med Fanta, popcorn och godis, så jag tror inte jag behöver något annat ikväll.


Kylskåpsmagnet

Den här häftiga kylskåpsmagneten köpte jag i Tyskland förra sommaren. Är den inte söt?


Terapi har lärt mig det att det är allt ditt fel

Rehab nästa!

Mitt internet funkar äntligen igen, det bara slutade fungera igår kväll och jag höll på att gå i taket för att jag inte kunde kolla alla bloggar och mejl. Är inte det rätt konstigt att fort som datorn eller tv:n inte funkar förstår man hur beroende man är utav dom och det är också ett tecken att man använder dom för mycket.
Nej, jag borde sluta med att sitta vid datorn i timmar, men det är otroligt svårt eftersom tiden går så himla fort när man sitter där och hittar man något bra på tv, fast man redan har sett det vill man ändå se det igen, för man har inget annat för sig.

Men jag hade kunnat gå ut eller städat mitt rum, om jag hade velat men det är inget kul, varför är det så svårt?
Finns det inget Rehab för tv och dator beroende, för jag tror jag behöver hjälp!!

Är det någon som känner igen sig?, för isåfall kan vi starta någon sorts stödmöte, hi hi, det hade varit kul.


En promenad och semla

Kom hem för en stund sedan. Jag och Sofia gick upp på en promenad med stavar, blev en bra runda faktiskt, så jag somnar nog gott i natt för jag är helt slut i kroppen.

Nu ska jag äta en semla som pappa har gjort idag och dricka ett glas saft, det smakar fortfarande lika gott som när man var liten.


Härligt

Sofia och jag snackade igår om att åka till Öland eller Gotland i sommar eller något likdande.
Jag har idag titta runt på olika turist sidor på nätet och jag vill åka så mycket, det kommer vara så mysigt.
Cykla runt och vila på någon mysig strand eller hyra en kanot och segla ut på havet. Gå ut och äta på kvällen och kanske gå ut och dansa, jag blir helt ahh.

Finns så mycket att se, så det blir nog inte så jättemycket tid över att sitta på rummet. Jag vill åka, vi måste prata mer om det här Sofia.

Lunchmys med den bästa!

Idag hade jag och Sofia en riktig myslunch inne i stan. Vi möttes upp vid Graffiti café där vi hade tänkt att äta men det blev Espresso house istället eftersom det var fullt på det andra stället.
Egentligen är Espresso house alldeles för dyrt, om man jämför med andra caféer och det har inte så jättemycket att välja mellan men det var allafall skönt att det inte var så mycket folk och mitt sällskap var ju ändå det bästa.


Min kycklig och bacon macka och sofias lax macka.

Grattis

Jag vill säga grattis till Ida som fyller 21år idag.

RSS 2.0