Min kväll

Ska snart gå och lägga mig, känner hur ögonen vill blunda.
Ikväll blev det Rix FM i Lund, såg bland annat Ola, Sarah Dawn Finer och Starpilots. Efter det begav vi oss till Annas fest där vi stanna några timmar, vi var nog alla rätt trötta, så det blev inte så sent.
Kom hem i bra tid då jag var skithungrig så jag tog en pirog samt två varmkorvar som pappa hade lagat, as gott med iskall mjölk till det.

God natt


3 årskalas

Idag har jag och familjen varit på barnkalas hos kusinens barn som fyllde tre år. Vi hade köpt ett litet städset till henne, så hon kan hjälpa till att städa.
Det bjöds på scones, kakor och tårta, jättegott.


Engelskt godis

På Malmöfestivalen igår fanns det massa av stånd där de sålde godis, nötter, kakor och tårtor. Man blev rätt sugen när man gick där och bara ville äta så mycket man orka.
Hittade ett stånd där de sålde engelskt godis, jätte stora bitar i mängder av färger.




Vi åt sedan middag på en restaurang när ett Afrikanskt dans tåg kom förbi.




Malmöfestivalen

Malmöfestivalen har dragit igång förr veckan och jag tittade förbi igår med Sofia, då vi såg NRJ in park. Var helt okej. Jag visste inte ens vem hälften av artisterna var men det fanns de man kände igen.
Efter köpte vi varsin Langos som är lite överskattat men ändå. Sen bestämde vi oss för att gå ner till kanalen med vår läsk som vi hade köpt inne på burger king för att titta på folk för det är alltid roligt. Festivalen drar ut så många konstiga människor som är roliga att titta på.

Det blir en runda in idag med och vi ska då äta middag där också.
På återseende

Grön av avundsjuka

Min bror åker till Usa i morgon och jag är bara så avundsjuk. Jag har alltid viljat åka dit men tyckts aldrig komma dit. Har ingen reskompis och man vill ju inte åka själv, hur kul är det?
Jag hoppas jag kommer dit snart för jag blir galen av förväntan.

Nu blir det allafall middag med mormor och morfar som är på besök.


Bortskämd och uppassad

Jag har blivit så bortskämd och uppassad när jag har varit borta. Mormor och morfar har behandlat mig så bra så och det tackar jag för.
Jag och morfar har spelat rätt mycket biljard och jag är faktiskt rätt bra på det, vann tre gånger på raken. Jag har hittat något nytt att tycka om.

I torsdags åkte vi in till Ystad och vi åt middag på ett Thailänskt ställe, ah så gott det var. Jag älskar kryddig mat. Deras kyckling gryta var bara så god. Vill gå dit fler gånger.
Igår blev det shopping, hittade en blus och ett halsband. blev väldigt nöjd.


Hej Hej

God middag!
Hur mår ni idag, jag mår toppen. Jag ska snart dra iväg till Svarte, men ville skriva ett inlägg innan. Har egentligen inget att skriva nu men när jag kommer hem blir det massor.

Hej så länge



Super smile

Hemma - jag såg Madonna

Jag är nu hemma från Stockholm, kom hem igår men orkade inte blogga för jag var så trött, att jag somnade direkt när huvudet träffade kudden.
Var på Öland första dagen, kollade på Solliden och en gammal ruin. Åkte sedan vidare mot Stockholm där vi tittade på det vanliga kungliga slottet, drottningholm, åkte båt och lite annat.

Vi åkte inom Göteborg på hemvägen och Madonna var i stan och vi såg hennes Limo med poliseskort, tyckte att det var roligt att se eftersom vi inte såg en enda kändis i Stockholm. Låter lite töntigt med att vilja se kändisar men jag är lite av en tönt.




Mot Öland och Stockholm

Nu är klockan snart fem över halv tre på natten och jag ska snart gå och lägga mig men jag var tvungen att kolla mejlen och lite annat innan.
Imorgon åker vi till Öland och sen vidare till Stockholm och jag ska försöka blogga men det är inte säkert att det går. Jag har laddat kameran så om jag ser nån kändis, att jag kan ta en bild.

Transamerica

Igår såg jag, syrran och mamma på Transamerica med Felicity huffman. Hade hört att den skulle vara jättebra och eftersom den hade fått två oscars nomineringar, så måste den vara bra.
Den var bra men lite seg, kanske man kan säga. Men Felicity spelade så bra och jag tror det var hon som gjorde hela filmen.


Skön helg

Oh, vilken skön helg jag har haft. Jag har haft det jätte mysigt, jag har bestämt att jag ska tillbaka några dagar näst nästa vecka. Morfar saknar någon att spela biljard med och mormor saknar någon att spela kort med, så jag och syrran kommer.
Vi har också spenderat timmar i poolen, att vi såg ut som russin när vi gick upp men det var så skönt. Poolen var 30 grader och då är det svårt att gå upp.


RSS 2.0