Fin dag

Vilken varm dag det har varit idag. Alla dagar har varit varma de senaste veckorna men det är skönt.
Jag satte mig ute i trädgården med en tidning för att det var alldeles för fint väder för att sitta inne.





Michael jackson har gått bort!

Den legendariska pop stjärnan har gått bort.
Stjärnan fick hjärtstillestånd tidigare på torsdags dagen och när ambulans kom till hans hem i Los Angeles, andades han inte och dem kunde inte återuppliva honom. Han togs snabbt till ett sjukhus och förklarades kort därefter död.

Michael föddes den 29 augusti 1958 och började vid en tidig ålder sjunga i familje bandet Jackson five och senare övergick till en solo karriär.





Alla har vi väl dansat moonwalk

RIP

Sol och bad

Idag hade jag bestämt med mormor och morfar att vi skulle till stranden, så det blev sol och bad vid Barsebäcks strand.
Var skitvarmt med svala vindar, så det var skönt.


Beach look


Folk hade kommit ut hur sina hus

En liten tur

Vilket fint väder vi har idag!!
Jag tog allafall cyklen ut på en liten tur och stack till biblioteket för att lämna några böcker, så man inte får hem ett krav brev och måste betala en liten skuld.

Väntar nu på att maten ska bli färdig, är vrålhungrig. Sen blir det muffins!


Bulle i ungnen

Jag är chockad över att Stina Lee är gravid. Hur gammal är hon egentligen?
Detta kommer väl inte som en nyhet för många men för mig gör det. Jag brukar inte läsa Stina Lees blogg utan jag läste det på en annan tjejs blogg och jag kunde inte tro mina ögon det jag läste, så jag kollade upp det idag på Stina Lees blogg och där stod det, hon är med barn.

Jag tycker att folk väntar barn både till vänster och höger. Min kusins sambo väntar barn och sambons syster och bara förra året fick en tjej i min gamla teater grupp från gymnasiet barn.

När jag hör om folk i min ålder som skaffar barn, så tänker jag herregud dem är ju i min ålder, vi är lika gamla och de ska ha barn och man får nåstan lite ångest över det. Men det är deras val och då får man respektera det, så grattis Stina Lee till graviditeten.


Grattis syrran på födelsedagen

Grattis syrran på 15års dagen. Jag kan inte fatta att hon redan är 15 år, hon är ju min lillasyster men jag tror att det är så när någon är yngre än sig själv tycker man att de växer så fort, om ni förstår vad jag menar.

Imorse fick hon frukost på sängen och presenter, man blir lite avundsjuk för jag vill också ha presenter. Visst älskar man att få presenter?


Johans student

I torsdags var det student för Johan, så vi var och firade honom. Det är så himla kul att gå på student, man träffar jättemycket folk och äter en massa god mat och har skitkul.
Han fick en ljuslyckta formad som en döskalle av oss, verkade som han gillade den.






Några som kanske har festat lite för mycket


Syster och bror


Lekdag med busungen

Vi hade besök idag av den lilla plutten. Vi lekte och busade, så kul vi hade det.
Vi kunde inte vara ute så mycket eftersom det började regna men vi hade kul inomhus. Det är inte svårt att roa småungar, de tycker allt är kul.

Vi hade tagit fram en dockvagn till henne för det hade vi lovat och hon släppte inte den nästan under hela tiden hon var här. Det är kul att hon har kul med våra gamla leksaker.

 
Slickar kaviar


Hej då

Skrämmande skyltdockor

Jag har märkt att vissa affärers skyltdockor är väldigt skrämmande, som igår när vi var inne på Gina tricot, trodde jag att det var en människa som satt på bordet. De ser så levande ut att det är äckligt.


Sofias födelsedag

Igår fyllde Sofia 21år, så vi firade henne med tårta på kvällen. Vi drack lite vin och hade roligt.




 

Hon är hemma igen!

Idag träffade jag Ida första gången på nästan två år. Hon har varit au pair i Usa och har äntligen kommit hem för två veckor, det var så kul att träffa henne igen.
Henns pojkvän Mike var också med, han verkar vara en trevlig kille.

Ida visade oss hennes pyjamas, det var som en sparkdräkt för vuxna, super gullig var den och säkert väldigt varm.

Bild kommer sen, för det vill inte funka just nu.

Bli kändis för en halvtimme!

Vill du veta hur det är att vara kändis?
Nu kan du det, ett företag i Usa erbjuder dig som vill köpa sig en halvtimme i rampljuset för 4000kr.
Då ingår paparazzis som fotar dig och samtidigt skriker ditt namn, och är det inte nog med det får man en livvakt, limousine och en pressagent som säger "inga kommentarer".

Hur härligt skulle det inte vara att höra en massa paparazzis skrika sitt namn när man går förbi, jag hade nog inte tackat nej.


RSS 2.0