En dag författare?

En sak jag kom på härom dagen var att jag skulle vilja skriva en bok, det hade varit något.
Jag har väl aldrig riktigt varit bäst på att få ner mina ord på papper men det hade varit häftigt om man hade något man skrivit själv som också blivit publicerat.
Att skriva en bok är väl inte det lättaste heller man måste väl ha någon form av talang för det eller åtminstånde någon som hjälper en.

Men en dag kanske jag skriver en bok och varför inte, jag kanske även vinner Nobels litteratur pris.


Grattis pappa

Igår hade vi gäster här hemma för att fira pappa som fyllde år i onsdags. Pappa hade lagat ris, kyckligspett och tre olika såser till, väldigt gott. Jag gillar mat som är lite stark så detta passade mig perfekt.

Det bjöds även på tårta och jag är inte sen att tacka nej till tårta, me love cake.


 


Namnsdag

Idag är det min namnsdag och i vår familj brukar vi alltid fira när det är varandras namnsdagar. Brukar bli en liten present eller så.
Vissa kanske tycker att det inte är en sån stor grej med namndagar och firas inte alls i andra familjer, men jag tycker att det är lite speciellt när det är ens namnsdag.

Vet inte vad kvällen kommer bjuda på eftersom jag var lite sen med att få tag i biljetter till kvällens spex men det blir en lugn hemma kväll och det kommer fler spex.


Vårtecken

Jag tycker det är skönt att det börjar gå mot vår nu för jag är trött på att det är så kallt och när man ser små vårtecken blir man lite glad.


RSS 2.0