Ärenden

Idag har jag varit duktig, jag har hunnit med att lämna tillbaka böcker jag hade lånat, hämtat mina nya glasögon samt varit på apoteket, det är inte lite och imorgon blir det fart igen då jag ska ringa läkaren eftersom jag har problem med mina öron, hoppas bara inte jag hamnar i någon lång telefon kö som jag gjorde förra gången, då jag satt i en timme innan jag kom fram.

Det är rätt kul med dagar som denna, man får så mycket gjort. Om jag inte hade haft något att göra skulle jag bara sitta och glo på tv hela dagen och det blir rätt tråkigt i längden, det är kul att komma ut.

 


Födelsedagmiddag

Igårkvällen spenderades hos Martha som hade födelsedagmiddag. Jag hade inte träffat Martha på länge så det var kul att träffas igen.
När vi kom dit stod några redan och lagade maten så vi behövde inte göra något, så vi pratade tills maten var färdig. Det bjöds på taco och tårta, jag åt inte så mycket för jag var inte alls sugen på mat men det var åndå gott.



Gott nytt år

Nyårsafton firade jag och mina vänner först hos Larsson där vi också åt, vi drog sen vidare till Ida och spelade beer pong och Wii.
Vi gick alla ner till havet vid tolvslaget och med champange firade det nya året.



 


RSS 2.0