Julskyltning

Idag är det första advent och då är det julskyltning, jag åkte in till stan med mamma och syrran för att titta och köpa lite julklappar.


Ett skyltfönster där skyltdockorna var människor


Välkommen till världen

I natt fick vi tillskott i släkten, en liten pojke. Så nu har jag ett litet kusinbarn till.
Grattis till Anna maj och Ola och till Elva som fått en lillebror.


God morgon

God morgon
Det var länge sedan jag var så tidigt uppe men ibland måste man. Har precis kränkt i mig en macka och ett glas jucie, är inte direkt förtjust i att äta på morgonen om man inte är på ett hotell och har en stor frukost buffe uppdukat.
Ska snart gå till skolan, ska försöka att inte somna på föreläsningen.
Får se vad dan bjuder på.

Min dag

När jag kom till skolan idag hittade jag denna lapp på dörren i skolan, jaha då var det bara att gå igen då.



Sen följde jag med mamma till glasögon magasinet som skulle på synundersökning och när jag ändå var där passade jag på att själv att göra en synundersökning eftersom jag tyckte att min syn hade blivit sämre och jag hade rätt och fick kolla på nya glasögon. Jag fick med hem fyra st så jag kan prova tills nästa vecka.



Ska jag, ska jag inte

Nu har jag också fått en kallelse för vaccination mot den nya influensan men jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska ta den, jag måste verkligen tänka igenom detta.
Det skulle inte förvåna mig om jag redan har fått den för jag känner mig lite krasslig i halsen, det är säkert inte svininfluensan men jag känner att jag håller på att bli sjuk.

Men det ska inte stoppa mig för ikväll blir det utgång och om jag såfall får stå och hosta på folket, ska jag gå. Det blir inte så länge ikväll men hoppas det blir kul.


Firande

Festen igår var trevlig, det bjöds på massor av mat och tårta. Efteråt åkte jag hem till Sofia, vilket som alltid är trevligt, ida var där också. Blev mycket skitprat.
Nu drar jag till stan, hörs


Lyckad kväll

Igår hade jag två vänner över för att fira min födelsedag som var förra fredag. Jag hade själv bakat en tårta som tog så där två timmar att göra och vad händer, jo först går bottnen i sönder och sen vill glasyren inte stelna men till slut blev den en tårta av det och en rätt god en fast väldigt mäktig.



Nu ska jag göra mig i ordning för vi ska till Svarte för att fira mormor som ska sin fest där.

 


RSS 2.0