Lundakarnevalen 2010

Vilken helg man har haft! Här i Lund har Lundakarnevalen pågått under tre dagar och detta inträffar endast vart fjärde år så det är mycket att se fram emot och fan vilket bra karnevals tåg det var, årets tema var rätt och fel och alla studenterna var så duktiga.
Sen var Lundagård öppet också, ett område med uppträdden och tält där man kunde hitta på en massa roliga saker.
Nästa gång ska jag vara med!

Jag tog över hundra bilder och här några godbitar.








   

 


Kusins 25-årsfest

I lördags hade min kusin 25-årsfest och vi var på nån gård utanför Staffanstorp. Först fick vi en välkomstdrink och sedan bjöds det på mat, buffé. Mycket mat var det och jag lassade på för jag var hungrig, sen blev det kaffe och tårta, vilken jag tog två bitar av.

Efter det var det presentöppning och vi alla samlades i ett litet rum när Lina öppnade sina presenter. Sen började bandet att spela och dansen drog igång. Det blev en stor samling på dansgolvet.
Det blev en kul kväll.



Kortare och lugg

Denna veckan jag varit i jakt på en klänning till lördag då min kusin har 25-års fest och jag hatar att handla då man just måste ha något, man blir lite tvingad att köpa något.
Jag har varit runt i flera affärer och hittat några men ingen som jag har varit helt nöjd med men när jag hittade en som var någorlunda, så såg jag på klänningens insida några bruna fläckar efter något smink. Det är väl typiskt, säkert någon full sminkad tjej fullt med brunkräm och puder som provade klänningen och det var inte bara denna klänningen utan flera, det är så irriterande och det förstör för andra.

Jag har också fixat håret, klippt det lite kortare och lugg, så man blir fräsig till lördag. Kommer nog bli en kul kväll och jag ser fram emot maten, lite tokigt va?.

Valborgsmässoafton 2010

Valborgsmässoafton var igår och som många andra studenter tog jag och mina vänner in sig till stadsparken i Lund för att fira. Vädret var inte det bästa men det gjorde inget för vi hade trevligt ändå.




Senare på kvällen grillade vi hos Elisabet. Det blev en massa god mat och några timmars spel, vilket en av dom jag fattade inget av men när vi kom till så ska det låta blev det bättre.


RSS 2.0