Entre

Det blev entre idag, det stora köpcentret för första gången. Blev inte jätte impad eftersom det var som alla andra köpcentrum.
Vi stannade och åt en bit mat allafall och jag fick mina Nudlar med kyckling, mums, hade längtat efter det.

Efter maten gick vi runt och tittade lite och jag fick med mig en tröja hem, passar bra till sommaren.


Senaste dagarna

Vad har hänt de senaste dagarna. I fredags var Sofia och Ida här. Vi spelade lite kort och pratade, men det blev en hel del annat också.
Lördags var jag hemma och såg melodifestivalen med familjen och idag åkte vi och handlade, egentligen var det lillasyster som skulle handla men jag passade på att köpa en vår jacka som jag sett innan.





Freebies

När jag kom till skolan idag höll en massa folk till utanför af och en orkester skulle snart börja spela, jag hade ingen tid att stanna kvar att se vad det handlade om för jag hade en föreläsning om sjukdomar och djur men min morfar som jag hade haft följe med stannade kvar.

När jag var klar stod min morfar utanför och väntade, han hade visst stannat kvar utanför medan jag hade haft föreläsning och lyssnat på orkestern och samlat på sig en hög av papper och saker till mig. Vilken morfar man har, synd att man missade musiken bara men jag kunde höra lite av abba in i salen.


Händelsrik dag

Vaknade vid nio imorse, fick snabbt ta lite flingor och sätta mig i bilen, då det bar av in till stan, då jag hade ett läkarbesök. Efter det lunch hos mormor och morfar och hemresa.

Vilken händelsrik dag jag har haft.

RSS 2.0