Nu är det gjort

Nu har jag gjort det, färgat mitt hår i en mörk röd färg. Känns lite konstigt att se sig själv i en ny hårfärg men jag gillar det.
Jag hade länge tänkt på att färga mitt hår i någon mörk färg men hade aldrig riktigt kommit i skott med det förrän nu.


Lunds nation och lunch

Mötte upp Sofia och Ida idag utanför Lunds nation och blev inskriven där, har en tenta imorgon så jag var tvungen att vara inskriven då.
Sen gick vi till kulturen med Idas mamma och åt lunch. Vi alla tog dagens paj och tillhörande sallad och bröd. Det blev lite av en Sex and the city feeling när man satt där och åt lunch.






Stalker...

Okej, jag är lite smått kändisgalen, det medger jag och ska inte ljuga om det. Jag är en sån person som fort ser en kändis vill ta upp kameran och ta en bild, jag kan heller inte sluta GLO och försöker diskret sköta mig själv, utan att nån märker att jag tittar.

Idag var en sådan dag, jag och föräldrarna var och handlade mat i stan och vem går inte förbi oss precis när vi har stigit in, jo Prins Carl Philip. Jag blev lite så shit vad gör han är men sen kom jag på att han pluggar ju i närheten och jag har hört att han ofta rör sig i dessa kretsar.

Det var heller inte bara en gång vi såg honom utan tre gånger. Jag kände mig lite som en stalker som ville följa efter honom i bilen men det gjorde jag inte.

Men jag tog en bild på hans bil men känns lite fel att lägga upp den, så det som vill se den får ringa mig.



Jag har blivit frälst

Jag har provat Ben and Jerrys ice cream idag för första gången och jag får säga att jag har blivit frälst. Det var ju så gott, åt en choklad glass med kladdkakor i. Ska försöka få tag i en annan smak men syrran snodde den innan man ens hade fått smaka.
Kan man bli beroende av glass för jag tror jag är en bra bit på väg. Det blir inte lätt att hålla sig ifrån det i framtiden.


Medlem i Knut

Har haft rätt fullt upp så jag har inte riktigt tänkt på bloggen men i tisdags blev det en liten klassresa, vi åkte runt i Skåne och kollade på utgrävningar, kyrkor och gravar. Vi gick bla in i en gammal grav med ett ljus i handen och tittade, lite läskigt var det.

Igår var det inspark och det började med en skattjakt men skulle kallade det för en tipsrunda för vi svarade på frågor, vi kom allafall sist, lite surt. Sen blev vi bjudna på toast men dricka fick vi köpa själva, en cider blev det. Vi satt sen och snacka ett helt gäng, väldigt trevligt.
Jag blev medlem i Knut också, vår institutions studentförening, kommer nog bli kul med fester och sånt.

Universitetet

Då har skolan börjat igen, känns väldigt bra att få lite struktur på vardagen.
Jag läser då arkeologi på universitet och det kändes lite nervöst imorse men det gick snabbt över. Först hade vi en liten presentation av lärarna och fick lite papper, sen gick vi på rundvandring och slutade med fika i uppehålls rummet.

Vi kommer ha nollning nästa vecka med lekar så det blir nog kul och sen i september är det en tema fest. De har visst en tema fest per termin.

RSS 2.0