Soon the party beginns

Idag mår jag lite bättre, fortfarande lite förklyld men bättre, så det är skönt.

Nu till andra grejor, fick reda på för några dagar sen att några kompisar ska ha fest nästa vecka och jag var inte sen med att tacka ja, det var länge sen jag var på fest och nu vill jag festa loss.
Det ska bli så jävla kul och vi ska dansa all night long!


Liten paus

Jag är fortfarande sjuk och orkar inte sitta framför datorn så jag tar en liten paus nu i helgen och kommer tillbaka på måndag.

Förresten glöm inte att skäcka lamporna ikväll mellan 20.30 till 21.30, det är för klimatet.

Vackra saker

Jag älskar vackra saker och jag blir nästan knäsvag av allt vackert, jag vill bara ha och ha men har inte plånboken för att köpa med mig det hem.
Jag har sagt att en dag då ska jag ha de där vackra sakerna i min garderob och bara njuta, men såklart ska jag köpa saker till de nära och kära också.


Tidig morgon

God morgon

Jag har knappt sovit något i natt och ändå gick jag upp strax efter nio. Jag mötes av en trött liten kisse som alltid ligger och sover på rygg.
Nu ska jag dra mig tillbaka till sängen och försöka få lite sömn.


Våffeldagen

Idag är det våffeldagen och då måste man ju äta våfflor. Jag prövade hallon istället för jordgubbsylt och det var godare än vad jag hade trott. Man ska variera sig lite annars kanske man missar något.


Inte jag också!

Nu är jag också förkyld, vad var det som hände? Jag var ju den som höll mig frisk hela tiden, men nu är den här och förpestar mig och det är inget jag kan göra åt det, utan att vänta ut den.
Så min dag kommer se ut så att jag kommer ligga i sängen hela dagen, så jag är lite bättre tills imorgon, då jag och Sofia dra på bio, vill inte missa det.


Dags för vårstädning!

Det är så himla fint väder idag och jag har fyllts med någon sort av styrka för nu tänker jag dra igång vårstädningen, ja det ska jag, det ska bli fint i varje liten vrå och inga dammtussar ska finnas så långt ögat kan nå.
Eftersom min pappa fyller år idag, så tror jag att jag ska vara snäll att städa lite i huset också, för han ska inte behöva städa när han fyller år.

Nu fattas bara ett par snygga lådor och hyllor, så man får upp allting, men det får man ta en annan dag.
Man kanske borde börja städa i högklackat.



Nej Nej Nej

Men snälla snäll snälla, varför har Caroline af ugglas gett ut en ny skiva, räcker det inte med att hon höll på att vinna hela melodifestivalen och att hennes låt kommer spelas konstant på radion.

Jag har aldrig förstått varför folk gillar henne, det är väl inget speciellt med henne, hon försöker ju bara vara den svenska verisonen av Janis Joplin.



Kvällen

Nu är jag hemma och jag hade tänkt lägga upp lite bilder men de blev inget bra så det får bli någon annan gång.
Nu ska jag hoppa in i en varm dusch och senare ta hand om min bebis, som tur var inte var allvarligt sjuk utan han hade fått en liten infektion.


Hungrig och smutsig

Hej Hej
Nu sitter jag vid mormor och morfars dator inne i stan och filosoferar.
Dagen började med att jag vaknade sent, så jag hann varken äta eller duscha innan vi skulle till stan så nu sitter jag här hungrig och smutsig, känns jävligt ofräsh, speciellt när man är hemma hos någon annan och man måste förklara varför man har smutsigt hår, även om ingen annan bryr sig hur man ser ut, vet man ändå själv, så varje gång jag går förbi en spegel försöker jag titta bort.

Direkt när jag kommer hem ikväll ska jag duscha och lägga upp lite bilder från ikväll, inte när jag duchar då men det förstod ni.

Försöker svara på så många kommentarer som möjligt.

Present hjälp?

Min pappa fyller år på tisdag och jag har fortfarande inte köpt en present, det börjar bli ont om tid och jag känner pressen. Problemet är att jag har ingen anning om vad jag ska köpa, jag kan liksom inte fråga vad han önskar sig för då säger han att jag inte behöver köpa något, det räcker med ett litet kort eller så, men jag vill köpa en present till honom, är det någon som har ett tips på vad man kan köpa till sin pappa?


Natasha Richarson är död!

Britiska filmstjärnan Natasha Richarson har dött. Natasha och hennes familj åkte skidor i Kanada den 16 mars, då hon föll och slog huvudet, som var så pass allvarlig att hon senare dog den 18 mars.
Natasha blev 45 år.

Min generation minns henne bäst från filmen Föräldrar fällan där hon spelar flickornas mamma.
Jag älskar den filmen, den är så mysig.


RIP 1963-2009

Helvete

Gick ut på en lång promenad cirka en och halv timme med Sofia, vi snackade skit som vanligt och snackade om vad vi skulle göra i sommar, vi tänkte åka in till västra hamnen och ha lite piknick, sola och kanske bada, det låter ju så skönt.

Efter en stund när jag hade kommit hem, märker jag att vår katt inte verkar må så bra, så pappa fick ringa till djursjukhuset och så fick vi ta med oss katten till stan så han kunde bli undersökt.
Dom tog lite prover och kände på honom, imorgon får vi veta vad proverna visade och en sak ska jag säga att det är skitdyrt att bara få sitt djur undersökt, det är skyhöga priser, inte klokt.

De här sofforna har de inne i väntrummet på djursjukhuset och jag bara undrar hur ska man komma in till sofforna i mitten.


Våren är här

Jag gick innan ut i trädgården och va skönt det var, våren är här. Solen strålade medan jag gick barfota på altanen och jag frös inte ens, längtar tills jag och Sofia kan ta en fika på någon mysig uteservering i stan, hoppas det blir snart.
Vädret har gjort att jag mår så bra idag och allt känns möjligt, det är rätt konstigt att man kan må bra pga vädret.

Gjord i Photoshop

En Måns bakelse

Till kvällens melodifestival så hade min mormor och morfar köpt bakelser till oss, såkallade Måns bakelser.
Rätt goda faktiskt men jag åt inte upp Måns för han smakade inte gott. Jag hade velat äta upp honom för jag gillar inte honom, det var nog hans ego som förstörde det. 

Say no to fur!

Jag älskar djur som så många andra och jag kan inte förstå hur illa vissa människor kan behandla djur, har de inget hjärta.

Många bär päls som de stolt visar upp och tycker det är skitsnyggt, vilket jag inte kan förstå, hur kan det var snyggt att ha ett dött djur hängade runt sig? och vissa nöjer inte sig med det, de ska ha huvudet med också, om det inte gör det hela ännu mer äckligt.
Jag skulle aldrig bära päls, inte ens röra vid en. Det är ett dött djur och jag blir så arg när jag läser om människor som använder päls som säger att djuren är redan döda, så det är bättre att använda pälsen istället för att hänga i garderoben.

Usch, mitt hjärta spricker när djur far illa och det har funnits stunder då jag har funderat på att bli vegetarian.

Lite innan läggdags

Jag blir alltid hungrig på kvällen, så jag tar alltid något innan jag lägger mig och idag blev det rostade mackor med marmelad och ett glas juice.
Sen är jag nästan aldrig hungrig på morgonen och hoppar gärna över frukost, fast jag försöker att inte göra det, för det är inget bra.


Bra för hälsan

Jag tittade innan i Hemmets Journal och jag hittade en annons om massa hälsomedel som är nyttiga för en och ger en massa energi och det skulle jag behöva. Det skulle ju inte skada att försöka, även om man inte märker någon skillnad, för det är ju naturliga preparat.


Kebab

Mm, idag fick jag Kebab till middag som jag hade önskat.
Bilden blev lite suddig men ni kan se.


Lite bilder

Jag satt och tittade igenom gamla bilder jag har på denna dator. Vad man har vuxit utan att tänka på det så mycket. Jag har mängder av bilder och jag tror jag har ännu fler på en annan dator.












 

En konstform i sig

När jag tidigare skulle göra en macka, så hittade jag inget bröd som var färdigskivat och då fick jag själv skära en bit bröd och det är inte lätt ska jag säga.
Jag får alltid be om hjälp, även om jag är tjugo men jag kan inte skära, det blir alltid snet, ojämt och jag lämnar alltid konstiga mönster på brödet. Jag borde gå någon kurs i brödskivande för det är så svårt.

Nu till en annan sak, sen i fredags så upptäckte jag efter min powernap att jag hade bitit mig i tungan i sömnen och blåsan har fortfarande inte gå bort och det stör mig. Igårkväll när jag försökte sova, kunde jag inget annat att göra att tänka på blåsan som gjorde skitont, som tur är gör det inte lika ont längre men det är ändå störigt.


RSS 2.0