Min födelsedag!

Jag fyller 21år idag, det är inte klokt va tiden går fort. Dagen började med att familjen väckte mig tidigt imorse med skönsjungade sång och frukost på sängen, jättemysigt. Sedan fick jag presenter och jag ÄLSKAR presenter, blev jättenöjd och mer kommer ikväll när brossan, mormor och morfar kommer.

Kommer nästa vecka ha en liten bjudning på några vänner och bjuda på tårta och lite annat gott.




Helg

Jag var i skolan idag och hade en föreläsning om analogisk arkeologi i nästan två timmar och jag höll nästan på att somna på slutet.
Nu är jag bara glad att det är helg så man slipper gå upp tidigt på morgonen.

Ikväll blir det cirkus Möller som börjar ikväll, verkar som ett rätt roligt program men det får vi se.


Lite inredning

Idag har jag äntligen hängt upp min spegel på toaletten, det var dags för det nu. Blev rätt fräckt tycker jag.


Rökning ger social status

Det är en sak som jag har tänkt på speciellt när jag är i skolan, det är när det är paus och alla går ut och röker. Då man själv sitter kvar i salen och äter en frukt, det känns så konstigt att gå ut till de andra medan de röker och jag äter en frukt, vad ska man prata om?. Man bara står där som ett fån.

De som röker får liksom något atumatisk att prata om.
Om man är en rökare har man lättare att komma i kontakt med andra i vissa situationer, t.ex. om man frågar någon om de har en tändare eller nåt sånt och sedan rullar samtalet på.

Rökning är en väldig fördel i sociala sammanhang, man blir med i en grupp som det är svårt att komma med i om man inte röker.

Finns det inget nyttigare sätt att få igång ett samtal i skolan som inte är vilken god frukt det ser ut som du har?.


Sluta....

Jag håller på att bli galen. Du är som gift i mitt blod och försöker ta över allt, jag försöker övervinna det men det går inte när du hela tiden är där och förstör.
Jag vill inte ha dig där men du vill aldrig lyssna utan gör som du vill.

Har ägnat mycket tid till det här men det tycks aldrig försvinna och jag är trött på det och jag vill ha tillbaka mitt liv.

Middag i stan

Ikväll firade vi att jag har fått körkort med middag på en restaurang inne i stan. Mysigt och speciellt när det gäller lilla mig. Fick ett litet kort också.
Blev en väldigt trevlig kväll och avslutades med en jättegod efterrätt chokladmandel tårta.


Jag har fått körkort

Jag har fått körkort och jag är så jäkla glad, känns så skönt att äntligen vara klar. Detta ska självklart firas och det blir med middag antagligen på söndag och det är jag som får välja restaurang.
Jag ska själv ta en tur någon dag med bilen runt kvarteret bara för jag kan.

Ett steg närmare vuxen livet kanske man kan säga.

Spelkväll med improvisation

Jag hade två vänner över igår för en spelkväll. Vi hade inte direkt några spel så vi fick improvisera med sofias Pictionary kort, blev rätt lyckat fast jag förlorade. Jag fick lite spel varje gång jag förlorade men mina vänner vet om att jag är en jättedålig förlorare.

Sedan blev det lite skvaller läsande och tv-tittande och folket gick hem.



Härligt folk


RSS 2.0