Det ska börjas i tid

Barn är så underbara och så roliga att vara med. Det är alltid lika kul att hälsa på den lilla, man får ett sådant bemötande.
Hon är en envis liten dam den där och hon vet redan hur man posar.

Läder byxor

Jag tittade på kläder på nätet och då hittade jag dessa byxor, usch säger jag.
Vem skulle bära sådana byxor och det borde vara väldigt obekvämt och varmt, man kanske hamnar i en sån situation som Ross i vänner gjorde när han hade läder brallor på sig när han var på en date och han började svettas hysteriskt och springer in på toa för att ta av sig dom och när han ska ta på dom igen så går det inte så i panik ringer han till Joey som säger lägg på lotion och puder men det fungerar fortfarande inte och han går där ifrån utan byxor och med kladdiga och pudriga ben. Sexy

Om man inte vill hamna i en sån situation, använd inte läder byxor eller ring Joey.
Byxorna har en snygg modell får jag säga men det ska nog var tyg isåfall va?
Ett par som är riktigt snygga är såna Sandy har i Grease.





 


Förmiddag

God förmiddag
Hade körlektion nu på morgonen och det gick bra men jag är tydligen lite mesig när jag kör, jag kör för långsamt och ibland för fort. Jag kan inte hålla mig till hastighetsbegränsningarna.

Eftersom det inte blev lunch med Sofia idag, så fick jag äta färdig lagad mat hos mormor och morfar. Det går väl bra men inte varje dag.

Ser det inte supergott ut?

Dags igen

Jag satt vid en annan dator igår och så tittade jag in på min blogg och den här dator har en helt annan upplösning än min, så jag var tvungen att byta bakgrund, den var inte alls lika snygg som på min dator.

Ringde Sofia innan och frågade om hon ville äta lunch med mig imorgon men hon skulle inte vara i stan så vi fär vänta till måndag för vår date.
Imorgon körlektion och på fredag ska mormor och morfar passa den lilla, så det ska bli kul att få leka lite med henne, hon är så söt.

Country girl

Mina föräldrar har länge pratat om att flytta in till stan, nu när vi barn har blivit stora. De flesta gör ju det när barnen har flyttat ut. Min lillasyster vill helst inte flytta innan hon tar studenten om fyra år och jag hade nog tyckt att det skulle vara mysigt att bo i stan men jag är en liten lantlolla i hjärtat ändå.

Så mina föräldrar försöker muta oss med varsin platt tv om vi flyttar. Jag bryr mig inte så mycket men min lillasyster vill piercia sig och hon kan flytta om hon får det men mina föräldrar tillåter aldrig det.
Jag hade gärna velat ha en gucci väska men det är så fel.


Känner mig sjuk

Nä, idag mår jag inget bra. Jag känner mig nere och tror att jag börjar bli sjuk.
Jag har min morgonrock på mig och myser i sängen. Jag tror jag ska sätta på en "feel good movie", jag har några favoriter som alltid gör mig lite gladare, får se om det funkar idag.

Annars ska jag se om jag hittar en bra bok för att läsa gör jag bara när jag är sjuk eller har inget att göra.
Imorgon är det träning och plugg som gäller, hoppas jag känner mig lite bättre då för det är inget kul att känna sig sjuk när man har saker att göra.

Söndag är ju en vilodag, då man ska ta det lugnt.

Lördags kväll

Är hemma och myser framför tv:n. Är inte så mycket på tv ikväll så jag tänkte kolla runt lite på nätet innan jag går och lägger mig.

Wallander Hämnden

Det var bio som igår besöktes med två vänner. Vi såg Wallander Hämnden, jag var väldigt spänd på att se filmen för jag var statist i filmen, jag är med i en sjukhus scen, men jag syns på långt håll men ändå jag har varit med i en bio film, det är ändå kul.

De andra Wallander filmerna kommer att visas på tv och då kanske man syns lite mer.


Smäll på fingrarna!

Jag satt och läste tidningen idag, så såg jag en artikel om prins Edward där det står om hur han slog sin hundar i raseri.
Prinsen var tydligen ute på den årliga fasanjakten, då det hela inträffade.
Enligt prinsen så gjorde hundarna inte sitt jobb, då deras uppgift var att hämta en skjuten fasan men istället började bråka över bytet och prinsen försökte sära dem åt med en pinne.

Jag blir så förbannad över hur vissa människor behandlar sina djur och även om Prinsens hundar började bråka med varandra så har han ingen rätt att börja slå hundarna för att sära dem åt.
Jag hade gärna velat ha en liten pratstund med prinsen, då jag hade skällt ut honom och kanske smällt han på fingrarna med pinnen.

Våld mot djur måste sluta nu.
 
Det ser inte ut som han försöker sära dem åt, enligt mig.
 
 

Strömavbrott

Strömmen gick för en stund sedan, trodde det bara var vårt hus men det verkade vara hela byn. Så vi fick tända några levande ljus tills strömmen kom tillbaka, som tur varade strömavbrottet bara i några minuter.
Nu får vi ställa om alla klockor för nu står de på 00.00.

Jag missade slutet av Austin Powers pga strömavbrottet men det gjorde inget för jag har redan sett det.

Kanelbullar och kakor

Igår bakade pappa kanelbullar och jag bakade chocolate chip cookies, blev jättegott. Bjöd över Sofia ikväll så hon kunde få smaka, jag tror hon gillade det. Det är mysigt när man kan bjuda över vänner på lite bullar ock kakor och få snacka lite, fast ikväll tittade vi mest på film men det var trevligt det med.

Nu ska jag se Thelma och Louise som jag tror ska vara en bra film.

Samantha Who?

På fredag är det premiär för Samantha Who på tv4. Har sett lite av serien innan och tyckte att den verkade bra, så det ska bli kul att se den.
Efter en olycka vaknar Samantha Newly (Christina Applegate) upp efter 8 dagar i koma, då hon har minnesförlust.
När hon börjar återupptäcka sig själv, får hon veta att hon var en hemsk människa. Hon tar minnesförlusten som ett tecken att det är dags för en förändring.

Det är stör!

Jag hade tänkt skriva om något men jag glömde det, så nu vet jag inte vad jag ska skriva om. Det är lite konstigt det där att ibland bara glömmer det man skulle göra men jag ska försöka komma på det igen.

Är det bara jag som stör mig på reklamen med Elin kling, den där när man kan vinna väskor. När hon säger "nu kan du vinna väskor upp till hundratusen kronor", jag bara stör mig på det. Det är inget personligt mot henne men det är något i hennes röst som är örhh.

Ny bakgrund

Jag tänkte för att vi börjar gå mot sommaren så bytte jag till en ljusare bakgrund på bloggen, blir lite gladare när man ser färgen.

Hudvård - vad ska man välja?

Det finns så många olika hudvårds produkter att välja mellan att jag blir galen. Man ser alla olika märken på hyllorna i affären och på varje produkt står det köp steg två och tre för bästa resultat och det är inte billigt.
Vad ska man välja, är det bättre om det är dyrt eller har priset ingen roll i hur produkter verkar. Om man ber om hjälp av en speciallist eller ett affärsbiträdde så visar de såklart deras produkter för att sälja, inte för att hjälpa en.

Man får pröva sig fram och man kanske hittar det som är bäst för sig.

Man förändras

De senaste åren har jag börjat att gilla sallad mer. Innan hade jag inte tänkt på att äta en sallad till lunch men nu gör jag det och det är jättegott. Man kan göra det hemma, billigt och nyttigt.

Öm tå

Igår när jag skulle gå och lägga mig, så gick jag först in på toa och sen ska jag stänga dörren men jag har inte flyttat på min fot så dörren smäller in i min lilltå, så jävla ont det gjorde och röd blev den och lite svullen. Jag är lite öm idag men jag har också fått ont i armen och bröstet, det sticker som i helvetet. Jag går snart i sönder.
Varför måste jag alltid ha ont någonstans?

Såg på  Let´s dance igår och jag trodde Blondinbella skulle vara bättre än vad hon egentligen var, men hon blir väl bättre med tiden om hon är kvar. Vi får se om alla hennes bloggläsare röstar på henne, så hon kan vinna tävligen, vilket hon så gärna vill och ska enligt henne själv.

Låtsats barn!

Förr var dockor till för små barn att leka med, men nu är det medelålders kvinnor som gör det istället. Det hela låter knäppt, men de såkallade "Reborn dolls" har blivit lite av ett fenomen i Usa. Kvinnorna tar hand om dessa docker som de vore levande och ser dem som sina barn.

Dockorna sägs vara till för att stilla moderlängtan som många barnlösa kvinnor känner och det kanske hjälper en tid men det är ändå ingen människa och det kanske går så långt att dessa kvinnor börjar tro att dockorna är mänskliga och vad händer om dockan går i sönder, ska de skicka dem till sjukhuset då eller?


För mycket galor på tv!

Åkte in till körskolan idag för jag skulle göra ett test, det gick så där, jag skrev ut en lapp över det som jag behöver öva på, så jag ska nog priotera teorin framöver nu.
Ska gå genom vad jag ska öva på med pappa så han kan hjälpa mig, han sa innan att jag kan nog mer än han, vi får se.

Ikväll är det grammisgalan på fyran, jag ser aldrig på musikgalor, allafall inte de svenska för de är så otroligt tråkiga att titta på, bara programledarna gör att man vill stänga av tv:n.
Jag tycker att de är alldeles för mycket galor på tv, det finns galor för musik, sport, cancer, svenska hjältar och barn m.m. Jag vet att vissa galor drar in pengar för att hjälpa organisationerna men ibland blir det för mycket.


Jag borde fixa min bena!

Blogglovin

Jag skulle bara säga att min blogg finns med på blogglovin.

Middag

Ikväll var jag på en mysig middag hemma hos mormor och morfar, det bjöds på någon röra med räkor på toast till förätt och till huvudrätt potatis och fläskytterfilé och efterrätt risalamalta och fruktcocktail.
Det är rätt skönt att bli bortbjuden ibland.
Kvällen spenderades också framför tv:n 13 snart trettio, mysig film, längre sedan jag såg den.

Imorgon är det röd dag och allt är stängt, så det finns inte så mycket att göra, känner mig redan sysslolös. Hoppas det är fint väder så solen kan titta igenom fönstret, då blir det bra.

Titta solen

Det är en sån härlig dag idag och man mår jättebra. Är inte det konstigt att man kan må jättedåligt men när dagen blir ljusare så ändras det.
Igår kväll hade jag svårt för att somna och skulle säkert var jättetrött dagen efter men det är jag inte för solen är här.
Nu skulle det vara skönt att sitta vid något mysigt utecafé och låta solen värma och det är det jag kanske ska göra i veckan med Sofia.


 Let´s go to Paris

Kyckling här

Jag är så hungrig, jag känner hur mycket magen klagar "ge mig mat", jaja snart, pappa står och lagar kycklig, va gott, när man är hungrig, så kan man nästan äta vad som helst.
Jag är jättesugen på att ta en fika eller ta en lunch inne i stan någon dag, det blir så enformigt att bara vara hemma hela tiden.

Ha ha dynamit Harry tappade just sina byxor på tv, vet inte varför jag skriver det här, men vad ska man göra, jag måste få lite struktur på vardagen, men det blir väl ändrig nu till våren, då jag kanske pluggar eller om jag jobbar.

Vad vill jag i det nya året

Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag hade tänkt på vad jag ville göra under 2009 och kanske skulle lägga upp listan i bloggen och det skulle jag göra nu men så gick jag in och tittade först på blondinbellas blogg och hon hade gjort samma sak, det är säkert fler som har gjort samma grej, men jag blev ändå skitsur, detta var ju min sak, men men här kommer min lista.

2009
Kanske åka till Usa
Om inte blir Usa kanske börja på en förberredande drama utbildning
Ta körkort
Försöka fokusera på det bra istället för det dåliga
Börja spendera lite

Nyårsafton

Det var trevligt igår på festen. Vi firade tolvslaget med skumpa i en liten park, det var mycket folk och många fina fyrverkerier och jag ringde mina föräldrar vid tolvslaget, trodde inte att jag skulle kunna komma fram men det gjorde jag.



RSS 2.0